Expeditiekriebels stijgen!

Expeditie Robinson 2018: de voorbeschouwing

6 september 2018 11:00 | amusement | Door Eric De Munck

© Martijn van Gelder / RTL
Expeditie Robinson staat eindelijk op het punt van beginnen. Vanaf vanavond begint de strijd tussen de veertien BN'ers en de zeven onbekende kandidaten dan écht. Wie overleeft alle eilandraden en mag zich na een bloedstollende reeks proeven de opvolger van Carlos noemen als winnaar van Expeditie Robinson 2018?
Niet alleen de kijkers kunnen niet wachten, ook het kandidatenveld sprankelt vol enthousiasme over het aanstaande seizoen.We nemen de kandidaten even kort met je door.

Kamp Noord

DJ en producer Tony Junior, sportpresentator Toine van Peperstraten, actrice Stijn Fransen, model Loiza Lamers, acteur Johnny Kraaijkamp, voormalige Nederlandse hordeloper en tv-analist Gregory Sedoc en vlogger en zangeres Famke Louise vormen dit seizoen Kamp Noord. Je deelname aan Expeditie Robinson geheimhouden is voor élke BN'er een behoorlijk ingewikkelde opgave, maar met een slordige miljoen volgers op Instagram en YouTube zoals Famke Louise heeft, bijna onmogelijk. In RTL Boulevard vertelt de stoere chick hoe ze dat oploste.Kamp Zuid

Kamp Zuid dan. Dat bestaat uit komiek Steven Brunswijk, YouTuber Nienke Plas, rapper Josylvio, Que Si Que No-grootheid en zanger Jody Bernal, hiphopartieste I Am Aisha, realityster Donny Roelvink en koningin van het levenslied Corry Konings. Ook voor Donny en Steven was het best lastig om hun Expeditie-avontuur voor de buitenwereld te verbergen.  Dat leggen ze nog even haarfijn uit aan de desk bij RTL Boulevard.Kamp Onbekenden

Ook dit jaar trokken de makers van Expeditie Robinson een blik aan onbekende kandidaten open om het de deelnemende BN'ers nog lastiger te maken op het eiland. Sandra Spreij (coffeeshophoudster), Gwenda Nielen (majoor), Laurie Scheerder (student), Dominique Hazeleger (student), Robin Bakker (havenarbeider), Jan Bronninkreef (veeboer) en Özgür Aksan (woonbegeleider) werden uit de talloze aanmeldingen geselecteerd. Als we presentatrice Nicolette Kluijver mogen geloven, moeten we dit jaar héél goed op de onbekende deelnemers letten, ze kunnen behoorlijk verrassend uit de hoek komen.Zeg alle afspraken dus af, doe de gordijnen alvast dicht en leg je dekentjes vast klaar op de bank: de komende veertien donderdagavonden zijn weer gevuld. En wij doen via Televizier lekker met je mee, iedere week na de uitzending blikken we online met je terug op de gebeurtenissen in elke aflevering.

Nog één laatste video om je expeditiekoorts helemáál op de laten lopen: de leader van de nieuwe reeks Expeditie Robinson. Toch altijd weer een kippenvelmomentje.Expeditie Robinson 2018: vanavond vanaf 20.30 uur bij RTL 5.

Meer over