Bittere pil

Expeditie Robinson-afvallers reageren op hun vertrek

25 februari 2022 11:48 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland

Waar in het vorige seizoen van Expeditie Robinson kandidaten amper naar huis konden worden gestuurd, is dat in dit All Stars-seizoen wel anders. Gisteren moesten er al twee expeditieleden het spel verlaten, en dat was een bittere pil voor beide heren.

In het napraatprogramma Eilandpraat blikten ze terug op hun korte maar krachtige ervaring.

Expeditie Robinson: All Stars

Het zat afvallers Gregory Sedoc en Kay Nambiar dan ook niet mee. Tijdens de eerste proef moesten de vastgebonden kandidaten zich proberen te bevrijden door het oplossen van een puzzel. Alleen zo kwam er namelijk een sleutel vrij die paste op het slotje waarmee hun kettingen aan elkaar waren gebonden. De twee kandidaten die als laatste eindigden, moesten direct het spel verlaten, en zo geschiedde voor de zichtbaar teleurgestelde oud-hordeloper en de presentator.

Gregory Sedoc

"Het is bijna onbeschrijfelijk", legde Gregory Sedoc gisteravond dan ook uit bij Eilandpraat. "Als je dit zo terugziet en ook al is het dan al even geleden, dan wil ik nog wel wat krachttermen eruit gooien. Mijn mindset was ook gewoon: ik ben drie weken weg en dat je er dan gelijk uit ligt, dat zag ik gewoon niet aankomen." 

Kay Nambiar

Ook voor voormalig winnaar Kay Nambiar kwam zijn vertrek uit de lucht vallen. "Dingen gebeuren en dat moet je accepteren, maar ik vond het wel heel lastig. Ik was er net als Gregory helemaal klaar voor: ik had gesport en had heel veel zin om in de natuur te zijn. Ik dacht: we gaan dit gewoon nog een keer doen. Maar ik kwam gewoon weer terug op het resort met een schone rugtas, schone slippers en geen gram afgevallen." 

Expeditie Robinson: All Stars is iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Via Videoland kijk je een week vooruit.

Meer over