Na laatste eilandraad

Expeditie Robinson heeft volgende week geen kijkers meer

18 november 2019 00:22 | amusement | Door Irma Tomas

© Martijn van Gelder
Volgende week kelderen de kijkcijfers van Expeditie Robinson dramatisch. Als we de commentaren op Twitter moeten geloven in ieder geval. Veel kijkers zijn zo ontstemd over de laatste afvaller dat ze er geen zin meer in hebben. In dit artikel zitten spoilers, dus lees niet verder als je de meest recente aflevering nog niet gezien hebt.
De schok was groot na de laatste eilandraad. Ook al zag iedereen het aankomen (inclusief het slachtoffer zelf), het was toch een grote teleurstelling dat Tim naar huis werd gestemd. Tim de alleskunner, de man die kon bouwen, vissen, vuur maken en proeven winnen als de beste. Tim -mister Robinson- Coronel. De anderen vonden hem te sterk en daarom moest hij naar huis. Het lot van Tim was bezegeld op het moment dat hij de proef verloor en een golf van teleurstelling ging door Nederland. 

Afhakende kijkers

De deceptie was zelfs zo groot dat tientallen mensen dit seizoen voor gezien dreigen te houden. 

Hugo

De hoop van de overgebleven Expeditie Robinson-kijkers die het niet zo hebben op bondjes is nu gevestigd op Hugo Kennis, de enige andere kandidaat die aanspraak mag maken op de titel. Hij zit in ieder geval voorlopig nog veilig op winnaarseiland.  

Vergeet niet te stemmen op de eerste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring.

Stem nu, klik hier!

Meer over