Expeditie Robinson kandidaten 2014

4 september 2014 09:29 | amusement | Door Televizier

Het is weer Robinson-tijd. Het vijftiende seizoen van het avontuurlijke spelprogramma speelt zich af op de Filipijnen en in de eerste aflevering stellen de 18 kandidaten zich voor.

Maar liefst achttien BN’ers reizen naar een onbewoond eiland in de Filipijnen om zich zo lang mogelijk staande te houden. Onder hen een aantal acteurs, zoals Ferry Doedens (GTST), Manuel Broekman (Feuten), Loek Peters (Penoza) en Leo Alkemade (Smeris).

Ook de zangers zijn goed vertegenwoordigd, met Krystl, Coosje Smid, Mr. Polska, Vieze Fur, Kay Nambiar en Sabrina Starke. Musicalsterren Lone van Roosendaal en Anouk Maas hebben ook hun bikini’s ingepakt. Verder zijn Playmate Ancilla Tilia en zeilster Lobke Berkhout erbij.

K1 vechter Remy Bonjasky, presentatoren Rick Brandsteder en Nadia Palesa Poeschmann en actrice Juliette van Ardenne staan niet op de foto, maar gaan dit jaar ook op de survivaltour.

Nicolette Kluijver

Dennis Weening presenteert het survivalprogramma weer. Deze keer heeft hij Nicolette Kluijver aan zijn zijde. Zij vervangt Evi Hanssen als vrouwelijke presentator van Expeditie RobinsonEvi verruilde de commerciële zender voor BNN’s 3 op reis.

Nicolette Kluijver maakte de omgekeerde stap: zij werkt nu bij RTL en merkte dat trips naar de tropen niet zonder risico zijn. Nicolette liep tijdens de opnames van Robinson een bacteriële infectie op, terwijl ze in verwachting was van een tweeling

Meer over