Verwarring alom

Expeditie Robinson-kijkers snappen niets van Radmilo Soda: 'Waarom?'

19 november 2023 21:34 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Ze zeggen weleens dat vrouwen wispelturig zijn, maar als iemand bewijst dat mannen dat net zo goed kunnen zijn, is het Radmilo Soda wel. De kijkers van Expeditie Robinson snappen dan ook daadwerkelijk niets van hem.

Wat wil hij nu precies?

Lees ook: Alles over Expeditie Robinson 2023 

Radmilo Soda

Radmilo Soda maakt er al sinds de twaalfde aflevering van Expeditie Robinson geen geheim meer van dat hij genoeg heeft van de expeditie. Hij heeft last van heimwee en wil terug naar zijn gezin. Vrijwillig opgeven is er echter niet bij. Radmilo vraagt in de dertiende aflevering voor een tweede keer aan zijn medekandidaten om bij de volgende eilandraad op hem te stemmen. De vraag is echter: hoe oprecht is het deze keer?

In de twaalfde aflevering van Expeditie Robinson zei hij dit immers ook, maar dat bleek enkel een trucje om geen argwaan te wekken en met volle overtuiging Krista Arriëns eruit te stemmen.

Oprechtheid

Het bijzondere hier is ook Radmilo's fanatisme. Zowel in de immuniteitsproef als de slotproef tegen Jochen Otten doet het bekende gezicht van o.a. Obese er alles aan om te winnen. 'Waarom zou je dat doen als je naar huis wil?', vragen kijkers zich af op socialmediaplatform X.


Eilandraad

Toch lijkt het enkel een kwestie van niet willen verliezen. Als duidelijk wordt dat Ilse Paulis, Jochen Otten en Willem Voogd in de dertiende aflevering hun eigen plan hebben bedacht en massaal gestemd hebben voor Iris Enthoven, geeft hij alsnog vrijwillig op. "Ik ga ook weg. Ik heb duidelijk aangegeven in de groep dat ik weg wil, dat ik de groep ga verlaten. Ik verlaat dan ook vanavond de groep", zo vertelt hij. Voor Iris komt dat echter jammer genoeg te laat: zij moet ook terug naar Nederland.

Expeditie Robinson is iedere zondag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over