30 augustus in Utrecht

Expeditie Robinson maakt op fandag laatste twee kandidaten bekend

Expeditie Robinson komt 6 september terug op tv. Fans die niet kunnen wachten op de uitzendingen van het negentiende seizoen, kunnen een ticket kopen voor een speciale fandag.

Fans zien een week eerder dan de reguliere tv-kijker de eerste aflevering. Op donderdag 30 augustus staat de Expeditie Robinson fandag op het programma. In Pathé Utrecht Leidsche Rijn wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen in zeven zalen getoond.

Laatste twee deelnemers

Tijdens die fandag zijn ook Dennis Weening en Nicolette Kluijver aanwezig, die en passant ook nog eens de laatste twee deelnemers aan het populaire survivalprogramma bekendmaken. Het programma werd in 2017 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, maar moest de winst aan Zondag met Lubach laten.

Winnaars

Het achttiende seizoen van Expeditie Robinson werd gewonnen door Carlos Platier Luna. Hij versloeg in de finale Soundos El Ahmadi en Kaj Gorgels. Eerdere winnaars zijn Bertie Steur, Amaru Onwuka en Kay Nambiar.

Tickets

Tickets voor het spektakel zijn te koop bij Pathé. Ben je een echte Robinson-fan en kun je niet wachten op het nieuwe seizoen? Sla dan hier je slag!

Meer over:

Reageren