Expeditie Robinson onthult 4 nieuwe kandidaten én extra eiland

Het vijftiende seizoen van Expeditie Robinson belooft grootser dan ooit te worden. Vandaag werd bekend dat er niet 14 maar 18 kandidaten meedoen én het spel speelt zich op drie eilanden af.

Eerder werden de eerste 14 kandidaten al bekend gemaakt, waaronder Ferry Doedens, Anouk Maas en Manuel Broekman. Nu blijken er nóg vier eilanders te zijn. 

Nieuwe kandidaten Expeditie Robinson 2014

Het gaat om K1 vechter Remy Bonjasky, actrice Juliette van Ardenne en presentatoren Rick Brandsteder en Nadia Palesa Poeschmann. Hiermee komt het deelnemersaantal op 18 te staan, een record voor Expeditie Robinson. Meer dan genoeg reden om drie groepen samen te stellen die elk hun eigen eiland krijgen.

Hemel, Hel en Aarde

De namen van de drie eilanden zijn Hemel, Hel en Aarde wat de oplettende lezer ongetwijfeld een idee geeft over de onderlinge verschillen in leefbaarheid en luxeniveau. Hemel heeft een kookstel, comfortabele strandstoelen, een vlot met heerlijke hangmatten en een prachtig meer. Aarde is mooi, maar zonder luxe. Hel is een rotsachtig moeraseiland met weinig wind, veel muggen en temperaturen tot wel 50°C! Daarnaast moet het team dat op Hel belandt iemand naar huis sturen...

Hoe de verschillende teams worden samengesteld blijkt tijdens de eerste aflevering van het door Dennis Weening en Nicolette Kluijver gepresenteerde vijftiende seizoen van Expeditie Robinson dat donderdag 4 september van start gaat op RTL 5.

Reageren