Expeditie Robinson-winnaar Carlos gaat presenteren

9 februari 2018 10:55 | amusement | Door Televizier

De winnaar van Expeditie Robinson, Carlos Platier Luna (24), heeft zijn eerste presentatieklus te pakken! Carlos won vorig jaar als onbekende Nederlander het achttiende seizoen en presenteert nu zelf de zoektocht naar zijn opvolger.

De Robinson-winnaar gaat de opdrachten voor onbekende Nederlanders die mee willen doen aan het programma presenteren, laat hij weten bij RTL Boulevard. Ook dit jaar mogen er namelijk weer zeven onbekende Nederlanders mee naar een onbewoond eiland. Dat gaat niet zomaar; de aspirant-deelnemers krijgen elke week een overlevingsopdracht van Carlos die ze moeten uitvoeren en filmen.

Overleven in de Filipijnen

“Een daarvan is: ga overnachten op een bijzondere plek,” verklapt hij alvast. Voor Carlos is het presenteren een lang gekoesterde droom die uitkomt. Vanaf 19 februari kun je hem elke week de online filmpjes aan elkaar zien praten en uiteraard zelf meedoen. De deelnemers met de meeste stemmen krijgen de kans om naar de selectiedag te gaan, om daar te laten zien dat zij de ultieme kandidaat zijn om met een groep BN’ers in de Filipijnen te overleven.

Lees ook: Carlos was een geduchte tegenstander voor andere Expeditie-kandidaten.

Meer over