90 Day Fiancé: What Now?

Extra afleveringen met deelnemers 90 Day Fiancé

18 Mei 2020 15:59 | amusement | Door Irma Tomas

© TLC
Een van de leukste programma's op TLC (en überhaupt op televisie) is 90 day fiancé. De zender heeft een extra seizoen voor ons in petto waarin we kunnen zien hoe het nu gaat met oud-deelnemers.

In 90 day fiancé worden Amerikanen gevolgd die verliefd zijn geworden op een buitenlandse man of vrouw. Meestal woont die potentiële echtgenoot in een ver buitenland en zijn er nogal wat obstakels te overwinnen. Wanneer de buitenlander naar de Verenigde Staten komt op een speciaal visum moet er binnen 90 dagen getrouwd worden. Soms gaat dat goed en soms wordt het een drama, maar het is altijd smullen.

Avery en Omar

Loren en Alexei zijn inmiddels in verwachting zijn van hun eerste kind. En de laatste keer dat we Avery zagen, was ze net getrouwd met de Syrische Omar die alleen nog steeds niet naar Amerika mag. Acht maanden na hun huwelijk reist Avery eindelijk weer naar Libanon om voor even samen met hem te zijn.

Olga en Alex

De 21-jarige Steven is op zijn beurt in afwachting van de komst van Olga en hun zoontje Alex, nu Olga eindelijk heeft besloten om vanuit Rusland naar Amerika te komen. Maar als blijkt dat de kleine Alex geen Russisch paspoort heeft, mogen moeder en kind niet het vliegtuig in en staat de hereniging met Steven op het spel.

Jesse en Darcey

Ook volgen we de deelnemers voor wie de relatie uiteindelijk niet werkte. Zoals de Nederlander Jesse (foto) die na zijn affaire met de Amerikaanse Darcey alweer een jaar single is, maar wel toe zegt te zijn aan een nieuwe relatie. Hij geeft inmiddels veel lezingen en staat op het punt hiervoor drie maanden naar Amerika te gaan. Kan hij daar een nieuwe liefde vinden?

Zo ging het eraantoe tussen Jesse en Darcey

90 Day Fiancé: What Now?, vanaf dinsdag 7 juli om 21.30 uur

Meer over