Facebook-pagina voor terugkeer Ferry Doedens

20 Juli 2015 10:18 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn - RTL

Fans hebben een Facebookpagina gemaakt voor Ferry Doedens. Ze willen de ontslagen soapie terug in Goede Tijden Slechte Tijden.

De Facebookpagina Ferry Doedens verdient een 2e kans ijvert voor de terugkeer van de acteur met de volgende tekst: 'Op 17 juli 2015 werd bekend dat Ferry Doedens is ontslagen en GTST MOET verlaten. Ik vind dat hij een tweede kans verdiend. Jij toch ook? Like dan de page!' Tot nu toe hebben de fans al 4200 likes te pakken.

Ontslag

Vrijdagavond werd bekend dat EndeMol het contract met Ferry per direct heeft beeïndigd omdat de acteur zijn afspraken niet nakwam waardoor de opnamen in het gedrang kwamen. Zoals het er nu naar uitziet is Ferry in december voor het laatst te zien in GTST en dat vinden vele fans maar moeilijk te verkroppen.

Druk

In de Telegraaf wordt intussen gesuggereerd dat het de schuld van Endemol is dat Ferry niet goed functioneerde. De opnameschema's zouden veel te strak zijn om de soap zo goedkoop mogelijk te houden. Dat Ferry last zou hebben van verslavingen, zou niet waar zijn vogens de zogenaamde ingewijden: „Ferry lust wel een borreltje, ja. En ja, hij gaat graag naar de kroeg om lekker af te reageren. Maar aan de andere kant probeert hij serieus met zijn vak bezig te zijn. Hij heeft vaak aangegeven dat hij de druk erg hoog vond.”

Lees ook:
Gelukkig wordt er ook nieuw personeel aangenomen bij GTST

 

 

Meer over