Fajah Lourens duikt met killerbody onder de 60 kilo

10 Maart 2017 13:30 | amusement | Door Televizier

Fajah Lourens is flink aan het afvallen. Door iedere dag maximaal 1350 calorieën naar binnen te werken wist ze al veel kilootjes kwijt te raken. Inmiddels weegt Fajah nog maar 57,4 kilogram. “We gaan de goede kant op”, schrijft ze op Instagram.

Fajah Lourens beschikt al geruime tijd over een afgetrainde killerbody, maar volgens de actrice kan het altijd beter. Toen ze vanochtend op de weegschaal stond  maakte ze daarom een hupje van geluk. Fajah woog voor het eerst minder dan 60 kilo. “57,4 deze ochtend. Ik kom van de 60 dus we gaan de goede kant op”, schrijft ze onder een foto van haar afgetrainde lijf.

Killerbody

Om vervelende reacties te voorkomen waarschuwt Fajah haar Instagram-volgers alvast. “Deze foto vertekent wel wat. M'n benen lijken dunner dan ze zijn”, meldt de actrice. Dunner of niet, menigeen zal meer dan tevreden zijn met het lichaam van Fajah. Toch blijft ze nog altijd iedere dag actief bezig met creëerden van het perfecte lichaam. “Ik focus me nu op strakker worden dus ga lekker zware krachttraining doen”, voegt ze aan het bericht toe.

Kritiek

Niet iedereen is te spreken over de methode die Fajah Lourens toepast om een killerbody te creëren. In RTL Boulevard sprak lifestyledeskundige Fiona Hering zich negatief uit over het boek Killerbody Dieet. “Waar eigenlijk iedereen een beetje over valt is het ‘omarmen van je hongergevoel’ en ‘leer van je hongergevoel houden’. Dat is toch wel heel gevaarlijk. Jezelf uithongeren is heel erg slecht”, aldus Fiona.

Meer over