Fajah Lourens gaat niet naakt daten in Adam zkt Eva

15 februari 2017 10:20 | amusement | Door Televizier

RTL is naarstig op zoek naar zes bekende vrijgezelle Nederlanders die graag naakt willen daten op een onbewoond eiland met een onbekende Nederlander. Fajah Lourens heeft alvast nee gezegd tegen het ongewone verzoek.

BN'ers schaatsten en dansten al in verschillende tv-programma's. Ze doken van de hoge duikplank en van een skischans, maar Adam zkt Eva Vips is toch wel heel andere koek. Daarin beleven de bekende heren en dames volledig naakt en voor het oog van het volk hun eerste afspraakje met een onbekende. Zie daar maar eens deelnemers voor te krijgen.

Expeditie Robinson

Fajah Lourens vertelde op Radio 10 dat zij gevraagd is voor deze vip-editie maar geweigerd heeft. Op zich was Fajah een aardige keuze van de makers. Ze heeft een goed lijf, dus hoeft zich nergens voor te vragen en de dieetgoeroe deed al eens mee aan Expeditie Robinson, een programma waar de deelnemers ook niet veel aan hebben.

Dat gaat niemand doen

Toch liet Fajah dus weten dat ze geen zin heeft om naakt te daten. „Nee zeg. Ik ga daar een beetje naakt over het strand rennen. Ik ben vaak naakt te zien maar niet zo. En wat voor mensen willen dat en wat voor types komen daarop af? Ik vraag me serieus af of ze dat programma vol krijgen hoor. Dat gaat toch niemand doen?"

Realitysterren

Dat is inderdaad de hamvraag. Misschien dat RTL een paar realitysterren uit bijvoorbeeld Oh oh daar gaan we weer of Utopia zo ver heeft gekregen. Gisteren maakte de zender in ieder geval bekend dat er hoe dan ook zes BN'ers mee zullen doen.

Meer over