Op maandagavond

SBS vervangt Chateau Meiland voor Massa is Kassa in 2021

24 november 2020 16:20 | amusement | Door Jef Willemsen

© Talpa
SBS 6 promoveert Familie Gillis: Massa is kassa. Het tweede seizoen van de realityserie rond Peter Gillis en zijn horeca imperium neemt het plekje van Chateau Meiland in op de maandagavond.

De afgelopen seizoenen oogste SBS 6 veel succes met Chateau Meiland op maandagavond om 20.30 uur, maar de zender gooit in 2021 het roer om.

Massa is Kassa & Urk!

Een vervolg op Chateau Meiland is voorlopig nog niet aangekondigd, maar uit de programmaschema's van januari blijkt wel dat Massa is kassa de kar moet trekken op het maandagtijdstip van de Meilandjes. Dat betekent dat ons Peter, ons Nicol en de rest van de familie Gillis heel wat waar moeten maken. Na de Gillisjes blijft SBS in de realityhoek: het nieuwe seizoen van Urk! volgt na de Brabantse reallife soap. 

Kijkcijfers

SBS 6 heeft moeite om kijkers aan zich te binden op maandagavond zonder Chateau Meiland. Momenteel probeert de zender het met 100 jaar jong en Alle hens aan dek, maar beide programma's komen niet eens in de buurt van de 1,4 miljoen die Martien en co wekelijks scoren.

Foxwild

Massa is kassa debuteerde eerder dit seizoen op de late vrijdagavond waar het uitgroeide tot een bescheiden culthit. Kijkers waren gefascineerd door de levensstijl van de Gillisjes, vooral pater familias Peter gaf een voorbeeld om, naar eigen zeggen, foxwild van te worden.

Familie Gillis: Massa is kassa is te zien vanaf maandag 4 januari om 20.30 uur bij SBS 6.

Meer over