Wijnen, wijnen

Familie Meiland door het dolle heen: 'Chateau eindelijk verkocht'

21 januari 2022 10:17 | amusement | Door Judith Regeling

De vlag kan uit bij de familie Meiland. Hun prachtige Chateau in Frankrijk is namelijk eindelijk van de markt, zo bevestigden Martien en Erica gisteren aan Shownieuws.

Chateau Marillaux, bekend door de realityserie Chateau Meiland, stond ruim anderhalf jaar te koop. Vorig jaar nog voor het schamelijke bedrag van 1,25 miljoen euro, maar al snel bleek dat bedrag te hoog. Uiteindelijk zakte de familie dan ook naar iets onder de 800.000 euro. Of ze dat er ook voor gekregen hebben, houden ze in het midden.

Erica Meiland

Voor de familie Meiland komt de verkoop voor nu als een opluchting. "René (de makelaar, red.) stond ineens voor de deur met een heel groot bord en een fles champagne. Het is voor elkaar. Het Chateau is verkocht", vertelde Erica met een grote glimlach gisteren aan Shownieuws.

Martien Meiland

Het kasteel is nu opnieuw in handen van een Nederlands gezin, dat wel wat overeenkomsten heeft met de Meilandjes. "Het is een hele leuke familie met een man, een vrouw en hun drie dochters, waarvan twee dochters er ook met hun man en hun kinderen gaan wonen. Helemaal leuk", vindt Martien.

Meer over