Verbouwen en inrichten

Familie Meiland is druk in de weer

13 januari 2023 13:22 | amusement | Door Marjolein Vos

© Tom Cornelissen
Op de Horecava in Amsterdam RAI was de familie Meiland zich druk aan het oriënteren voor spullen voor hun boutique hotel Code Rosé. Naar verwachting gaat het in mei open, maar er moet nog genoeg gebeuren.

Shownieuws interviewde het bekende gezin toen ze bij de kassa's bezig waren.

Zelfservice

"Wij willen een kassa in het boutique hotel omdat wij natuurlijk een beetje zelfservice willen, dus wij zijn helemaal leuk aan het oriënteren in de RAI", vertelt dochter Maxime. Ze willen een kassa zodat ze zelf dan 's avonds niet aanwezig hoeven te zijn. "We doen natuurlijk het ontbijt, dat gaan we rouleren, maar op een gegeven moment verdwijnen wij en dan willen mensen natuurlijk wel een drankje of een hapje en dat kan", aldus Erica.

Looks

Zo'n kassa is natuurlijk heel modern, maar qua looks wordt het dat niet als we Maxime mogen geloven. "Het moet ook wel een beetje kasteelachtig worden ook hoor van binnen." Voor nu moet er nog veel gebeuren. Zo moet overal de vloerbedekking worden verwijderd, maar de familie krijgt er steeds meer zin in. "Het krijgt steeds meer vorm in mijn hoofd", aldus Erica en volgens Maxime wordt het wel aanpakken. "Alles is vies geel."

Wachten

Reserveren voor een overnachting kan nog niet. Maxime moet eerst nog de website bouwen. "Daarna kan er online gereserveerd worden."

Eigen huis

Ook Montana was aanwezig om haar zusje en ouders te helpen op de Horecava. Zelf zit ze ook niet stil. "Het gaat wel met mij. Ik heb natuurlijk een eigen plekje nu. Ik heb een eigen huis en ik ben daar de afgelopen dagen ook heel veel in bezig geweest. Ook allemaal vloerbedekking verwijderd enzo. En ik ben vooral de laatste tijd heel veel met mezelf bezig." Ze vertelt dat er op dit moment weinig contact is met Dirk ook omdat hij in Polen is. Wel bespreken ze de dingen die nodig zijn. Aanstaande zaterdag zullen ze elkaar wel weer zien bij Maestro van de Bollenstreek waar Jaap Meiland aan meedoet. 

Meer over