Familie Meiland koopt pension in Noordwijk

24 november 2022 15:31 | amusement | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen
Het lijkt er sterk op dat de familie Meiland weer gasten wil gaan ontvangen. Martien en Erica hebben een pandje in Noordwijk op de kop getikt waarin heel wat mensen kunnen komen logeren. 

Het gaat om dit pension met de naam Kristina, dat door de Meilandjes ongetwijfeld omgedoopt zal worden in iets toepasselijkers. Het pand aan de Oude Zeeweg stond te koop voor 1.495.000 euro en telt 14 slaapkamers.

Kleine verbouwing

Aan de foto's op Funda te zien, is de staat van het pension niet heel slecht, maar een kleine verbouwing kan het wel gebruiken. De eventuele nieuwe gasten kunnen ook nog vergaderen en naar de sauna in het gebouw. 

Chateau Meiland

Waarschijnlijk gaan De Meilandjes aan de slag in het pension in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland omdat de familie toch iets om handen moet hebben. Maar Talpa wil dat nog niet bevestigen aan het AD: "Zodra er meer details bekend zijn over komend seizoen, dan komen we hier vanuit SBS 6 op terug".

Maxime

De meeste mensen hebben een bloedhekel aan verhuizen, maar de familie Meiland lijkt er gek op. Martien en Erica verkochten recentelijk nog een huis in Noordwijk om er een nieuw pand in de buurt van Noordwijk voor terug te kopen. Dochter Maxime heeft ook alweer verhuisplannen nadat ze vorig jaar een Noordwijks huis kocht. 

Meer over