Even binnenkijken

Familie Oerlemans verkoopt villa in L.A. aan The Weeknd

20 augustus 2021 09:25 | amusement | Door Ingelise De Vries

© ANP
De familie Oerlemans heeft een prima deal gesloten: Danielle en Reinout hebben hun villa in Los Angeles verkocht. Niemand minder dan zanger The Weeknd kocht het huis en telde daar maar liefst 70 miljoen dollar voor neer.

Daarmee sluiten The Weeknd en de Oerlemansen één van de grootste huizendeals van het afgelopen jaar in de city of angels. Het Nederlandse stel had overigens geen plannen het huis te verkopen. Recent verbouwden ze de woning en maakten ze het helemaal naar hun zin.

Villa familie Oerlemans gerenoveerd

Abel Tesfaye, beter bekend onder zijn artiestennaam The Weeknd, was al een tijdje op zoek naar een optrekje in de stad aan de westkust van Amerika. Zijn aankoopmakelaar kwam het huis van de familie Oerlemans in de chique wijk Bel Air tegen. Het voldoet precies aan de wensen van de muzikant.

Danielle en Reinout doen daarmee een perceel van ruim 3000 vierkante meter van de hand. Het pas gerenoveerde huis telt negen slaapkamers, een binnen- en buitenzwembad, privébioscoop, spa en er kan worden gevoetbald. Het huis kijkt uit over de Bel Air Country Club.

Nieuw huis voor The Weeknd

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Er staan al wat beelden van het pand online.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MADEITNEWZTV (@madeitnewztv)

Meer over