Maar blijft actief in Chili

Familie Pos verhuist naar Friesland

14 februari 2019 15:19 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
De kogel is door de kerk: de Posjes verruilen Chili voor Friesland. De ondernemende familie uit Helemaal het einde gaat een nieuw bestaan opbouwen in het hoge noorden.

Eind januari konden Stephan en Ilona Pos al melden dat de emigratie op handen was, maar de eindbesteming hielden ze nog even voor zich.

Nieuw leven

Via Instagram laten de Posjes weten dat de keus op Friesland is gevallen. Na jaren in Zuid-Amerika komen ze dit voorjaar terug naar Nederland om in de noordelijkste provincie een nieuw leven op te bouwen. Hun wijnbedrijf gaat ook daar gewoon door. Tot die tijd genieten ze met hun kinderen Bjorn en Tygo van de zon aan de Copa Cabana in Brazilië.  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Wy ferpleatse! Nei grutte jierren yn Súd-Amearika komme wy nei dizze Nederlân werom nei Nederlân. Of Nederlân, nei Fryslân! Fan dêrút sille wy ús libben en bedriuw trochgean. Fan Brasylje, de Copa Cobana winskje wy jo in grutte (Valenstinian) dei. leafde, famylje Pos. p.s. Wy binne noch altyd it Frysk praktisearje Wij gaan verhuizen! Na geweldige jaren in Zuid Amerika komen wij dit voorjaar terug naar Nederland, of nou ja Nederland, wij gaan naar Friesland! Daar gaan wij ons leven en bedrijf voortzetten. Vanuit Brazilië, de Copa Cobana wensen wij iedereen ern geweldige (Valentijns)dag. Liefs Familie Pos #aardendePosjesinFriesland? #vastwel #buitenleven #zinin #nieuwavontuur

Een bericht gedeeld door Familie Pos Collection (@familieposcollection) op

Meer over