Seizoen 2!

Fan van De Verraders? Zo kijk je ook naar het tweede seizoen van de Belgische variant

20 september 2023 14:23 | amusement | Door Judith Regeling

© VTM (via: communicatie.vtm.be)
Als je geen genoeg kunt krijgen van De Verraders, hebben we goed nieuws. Je kunt namelijk in Nederland ook naar zowel het eerste als het tweede seizoen van de Vlaamse variant kijken. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

En nee, je hebt hiervoor geen abonnement nodig.

Lees ook: Fajah Lourens over De Verraders Halloween: 'Er zijn mensen geflipt' 

De Verraders België

Afgelopen zondag ging in België alweer het tweede seizoen van De Verraders van start. In deze nieuwste afleveringen is te zien hoe onder meer Samson & Gert/Kabouter Plop-ster Walter De Donder, voormalig K3-ster Klaasje Meijer en Lego Masters-presentator Andy Peelman jacht maken op het zilver. De een doet dat als 'bondgenoot' ('Getrouwen' in Nederland), terwijl de ander liegt en bedriegt als 'Verrader'.

Nu willen we niet al teveel verklappen over hoe dat seizoen precies gaat, maar de onderstaande beelden lichten toch al een klein tipje van de sluier op. Een held uit het verleden zal zich van een heel andere kant laten zien...

.


Hoe kijk je in Nederland naar De Verraders België?

Het eerste seizoen van De Verraders België staat al even op Videoland. Dat geldt echter (nog) niet voor het tweede seizoen, dat pas sinds afgelopen zondag in België te zien is. Toch hoef je het niet te missen. Als je via de website van VTM een (gratis) account aanmaakt, kun je via deze link al naar de eerste aflevering kijken. De rest volgt hier.

Let op: dit werkt niet via een mobiel apparaat. Via een laptop zou het wel moeten werken.

De Verraders België is sinds 17 september ook iedere zondag om 19:55 uur te zien bij VTM. Liever de Nederlandse versie kijken? De Verraders Halloween komt vanaf 30 augustus op Videoland. 

Meer over