Smakelijk eten!

Fanatieke moestuinders gezocht voor nieuwe tv-competitie

28 juli 2022 15:42 | amusement | Door Judith Regeling

© VPRO
Mensen met groene vingers én tv-ambities moeten goed opletten. Blue Circle is namelijk voor een heuse nieuwe competitie op zoek naar moestuinders die in duo's willen gaan strijden tegen andere natuurliefhebbers.

Kweek je dus samen met je partner, een vriend/vriendin of een familielid het liefst je eigen groenten? Pak dan vooral je kans.

Duo's in de moestuin

In het nieuwe programma, dat momenteel nog geen naam heeft, krijgen verschillende duo's de kans om een stuk grond te verbouwen op een prachtige locatie. Een plek waar je dus groenten en fruit kan kweken, dieren kan houden en de meest heerlijke gerechten kan maken in de buitenkeuken. Echter, dit is niet puur voor de lol. Het is namelijk tegelijkertijd een competitie waarbij passie en fanatisme hand in hand gaan,

Tuin- en kookprogramma

De makers zoeken momenteel alleen nog kandidaten die aan bepaalde eisen moeten voldoen. Zo zoeken ze duo's die ervaring hebben met het kweken van eigen groenten, maar die ook culinair heerlijke gerechten kunnen bereiden. Het belooft dus een combinatie te worden van een tuin- en een kookshow. Je opgeven kan hier.

Waar en wanneer het programma te zien zal zijn, is nog onbekend.

Meer over