Fans bezorgd om Bartho Braat

26 oktober 2016 13:55 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 5

Met zijn 65 jaar is Bartho Braat de oudste deelnemer van Expeditie Robinson ooit. Fans van de GTST-acteur maken zich dan ook zorgen over hem. 

Expeditie Robinson betekent afzien: weinig eten, amper slaap en voortdurende fysieke en mentale inspanning. Expeditieleden vallen massaal af en Bartho is geen uitzondering. Kijkers van het programma maken zich dan ook zorgen, vertelde Braat in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL.

Zorgen

In de afleveringen was al te zien dat het moordend tempo hem al eens teveel werd. Als fans hem nu tegenkomen, maken ze zich nog steeds zorgen: “Veel vrouwen klampen me aan met de opmerking dat ik er veel beter uit zie nu. Mensen vragen me vooral of ik al een beetje ben bijgekomen. Wel lief hoor.”

Presentatieklus

Bartho deed om verschillende redenen mee aan het programma. Hij wilde bewijzen dat leeftijd geen beperking hoeft te zijn én hij hoopte in the picture te komen voor nieuwe klussen. Aan Lex vertelde hij dat er momenteel gesprekken lopen voor een nieuw tv-project waar hij 'iets in de presentatiehoek' gaat doen.

Meer over