I'll Be Back

Fans Dr. Phil kunnen opgelucht ademhalen

2 februari 2023 19:09 | amusement | Door Marjolein Vos

© EPA/NINA PROMMER
De zakdoekjes waren al gepakt want Phil McGraw, ook wel Dr. Phil, stopt ermee. Of toch niet? Ja, hij stopt na 21 seizoenen met zijn dagelijkse talkshow. Maar hij stopt niet met televisiewerk.

Dat vertelt de presentator en psycholoog aan 'Entertainment Tonight' (ET).

Terugkeer

Phil verwacht namelijk in januari 2024 'op een echt grote manier' terug te keren. "Vergis je niet, ik stop niet met televisie. Ik stop met het maken van dagelijkse televisie", aldus de presentator. Hij wil primetime televisie gaan maken die iets bijdraagt. "Ik wilde een groter publiek, een groter speelveld, een groter platform dan overdag mogelijk is."

Nieuw project

Waar Dr. Phil mee komt, is nog niet helemaal bekend. Wel vertelt hij: "Mijn inzet om mensen te helpen te doen wat ze moeten doen in hun leven, te leren wat ze nodig hebben in hun leven en hen van dienst te zijn, dat is waar ik me op ga richten. Ik ga geen politieke show doen. Het wordt Dr. Phil."

Afscheid dagelijkse show

De allerlaatste aflevering van de dagelijkse talkshow zal volgens Amerikaanse media in het voorjaar te zien zijn. "Het is een geweldige, geweldige ervaring geweest. We gaan het missen", zei de televisiepersoonlijkheid daarover.

Meer over