Herhaling

Fans Kopen Zonder Kijken teleurgesteld in RTL

12 oktober 2021 06:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Tom Cornelissen

RTL heeft zichzelf en de kijker maandagavond een slechte dienst bewezen. Zonder aankondiging was er namelijk een herhaling van Kopen zonder kijken te zien op de zender.

De vele fans van Kopen zonder kijken zaten ondanks het Nederlands elftal, dat met 6-0 van Gibraltar won, klaar voor een nieuwe aflevering van het door Martijn Krabbé gepresenteerde programma. Maar plots waren daar Magda en Ronald weer te zien. Hun aflevering komt uit het seizoen van 2020.

Kostbaar

Martijn Krabbé gaf op Twitter tekst en uitleg aan de teleurgestelde fans. “Inderdaad herhaling mensen”, schrijft hij. “Ik denk dat RTL het niet aandurfde kostbare nieuwe afleveringen weg te spelen ten opzichte van het Nederlands elftal. En ze hebben gelijk! (Ik had het overigens fluitend aangedurft) Maar het was wel een van de leukste van vorig seizoen!! Volgende week krakend vers en gers!!!”

Not amused

Ondanks de uitleg van Martijn Krabbé waren de fans van Kopen zonder kijken 'not amused' en dat lieten ze blijken ook. De aflevering van volgende week van Kopen zonder kijken moet wel een heel goede zijn om dit recht te trekken in ieder geval.

Meer over