Bijna te zien

Fans van De Verraders opgelet: Australische versie komt naar Videoland

1 augustus 2023 09:55 | amusement | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk
Na de Nederlandse, Belgische, Engelse en Amerikaanse versie is Videoland vanaf aanstaande vrijdag nog een versie van De Verraders rijker. De streamingdienst heeft ook de Australische versie ingekocht.

Dat wordt bingewatchen!

Lees ook: Alles over De Verraders 

De Verraders

In de Australische versie van De Verraders arriveert een groep deelnemers in een historisch luxehotel in de Zuidelijke Hooglanden in de hoop het maximaal te winnen geldbedrag van 250.000 Australische dollar te delen. Althans, dat is het plan voor het grootste gedeelte van de groep.

Onder de Getrouwen bevinden zich echter ook vier Verraders die op de eerste dag door presentator Rodger Corser zijn geselecteerd. Zij hopen de Getrouwen zo snel mogelijk uit te schakelen en de prijs voor zichzelf op te eisen.

Diverse deelnemers

De deelnemers zijn - net als bij meer buitenlandse editie - onbekend. Het veld is dan ook behoorlijk divers: van een 36-jarige sociaal werker, een 20-jarige rechtenstudent tot een financieel rechercheur, een bedrijfscoach, een model, een fotograaf tot een elektricien. Stuk voor stuk proberen ze óf de Verraders te ontmaskeren of de Getrouwen uit te schakelen. 

Bekijk hieronder alvast de eerste trailer.

De Verraders Australië is vanaf aanstaande vrijdag in zijn geheel te zien op Videoland.

Meer over