Fedja van Huêt en Karina Smulders in Nieuwe Buren 2

26 maart 2016 08:49 | amusement | Door Televizier

© KRO

De nieuwe buren van Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh zijn bekend. Acteurskoppel Fedja van Huêt en Karina Smulders doen mee in Nieuwe Buren 2.

RTL Boulevard maakte de nieuwe castleden vrijdagavond bekend.

Katja en Thijs

De komst van Fedja en Karina was noodzakelijk omdat het vorige stel het eerste seizoen niet overleefde. Katja Schuurman en Thijs Römer speelden samen, maar Katja's personage kwam om het leven en niet lang daarna strandde het huwelijk tussen de twee acteurs. Of en hoe Thijs Römer nog terugkomt is niet bekend.

Nieuwe Buren 2

Eind december vertelde schrijfster Saskia Noort al druk te zijn met het verhaal voor de tweede serieOver die verhaallijn mag de cast nog weinig zeggen. Het verhaal begint bij Eva die terugkeert in de Zonnewijk nadat ze met geheugenverlies uit haar coma ontwaakte. Haar man Peter is er slechter aan toe, hij zit voor onbepaalde tijd vast in een TBS-kliniek. Eenmaal thuis maakt ze kennis met haar nieuwe buren Lex en Steffi die volgens Fedja een groot geheim hebben.

Videoland

De opnames voor de thriller beginnen volgende maand. Volgens de planning is Nieuwe Buren seizoen 2 eind dit jaar al exclusief on demand te zien op Videoland. RTL 4 zendt de serie volgend jaar uit. 

Meer over