Nog geen afscheid van Kasper

Fedja van Huêt verwacht derde Soof-film

16 februari 2019 11:23 | amusement | Door Faye Heijnis

© Martijn van Gelder
Fans van Soof opgelet, want Fedja 'Kasper' van Huêt heeft leuk nieuws bekendgemaakt. Hij verwacht dat er nog een derde film uitkomt over het wel en wee van de kokkin en haar familie.

Dit laat de acteur weten in een interview met de Telegraaf

Soof 3

"Ik vermoed dat er nog een film komt en dat dat dan wel de laatste zou zijn", vertelt Fedja als hem gevraagd wordt of seizoen 2 van Soof: een nieuw begin het slotstuk vormt van het verhaal. "In gedachten heb ik al vaak afscheid van Kasper genomen, maar Soof kwam steeds weer terug. Logisch, met dit onderwerp kun je nog genoeg kanten op. De kinderen worden ouder en wij groeien letterlijk met de serie mee." Wel geeft de acteur zijn twijfel aan: "Het is wel steeds weer een hap uit je agenda en Lies (Visschedijk, die Soof speelt, red.) en ik willen ook wel weer eens wat anders." 

Geen spijt van Soof

Fedja vertelt verder dat hij best verbaasd was toen hij voor de casting van Soof werd uitgenodigd. "Ik zat toch altijd in de serieuze hoek. En toen kreeg ik de rol ook nog eens." Hij heeft er geen moment spijt van gehad: "Het was een mooie kans om me van een heel andere kant te laten zien." 

Het tweede seizoen van Soof: een nieuw begin is vanaf zondag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Videoland-kijkers konden de reeks al vanaf november zien op de streamingsdienst.

Meer over