Acteur houdt niet van de spelletjes en hypes

Fedja van Huêt zei 'nee' tegen Wie is de Mol?

31 maart 2018 12:11 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© VARA
Fedja van Huêt is niet zo van de spelletjes en is dan ook niet van plan om mee te doen aan programma's als Wie is de Mol?.

Op de vraag of hij houdt van spelprogramma's als Wie is de Mol? is hij duidelijk. "Heb ik nee tegen gezegd. Ook tegen Expeditie Robinson. Ik hou niet van spelletjes. En niet van die hypes op Twitter eromheen", aldus de acteur die onder meer schitterde in de serie Overspel en Nieuwe buren.

Sociale media

Fedja is sowieso niet zo van de sociale media. "Als een jonge actrice op de set continu aan het ‘posten’ is, denk ik: ga je tekst goed leren. Maar misschien ben ik een oude lul aan het worden, want ik zie wel dat acteurs zo hun eigen publiek creëren en rollen krijgen", zo zegt hij in het AD.

Job Gosschalk

In het interview wordt ook het onderwerp Job Gosschalk aangekaart, maar Fedja heeft niet zoveel zin om daar veel over te zeggen. "Ik wil gewoon niets over hem zeggen. Alléén het volgen­de: dat ik zelf van niks wist en het in en in triest vind. Maar je moet ook vermelden dat ik vind dat de media hier slecht mee omgaan. Er is zoveel bagger over hem uit­gegooid en dat is níét de manier om zoiets aan te kaarten."

Meer over