Fenna Ramos nieuw bij Zappelin

25 juni 2018 11:54 | amusement | Door Irma Tomas

© Splendid Film
Fenna Ramos is het nieuwe gezicht van Zappelin. De actrice, zangeres en presentatrice is vanaf dinsdag 26 juni te zien op de peuter- en kleuterzender.

Fenna Ramos gaat vanaf dan elke dag liedjes zingen, knutselen, verhaaltjes voorlezen, dansen en spelletjes spelen met peuters en kleuters. Ze vervangt Nienke van den Berg die het na 9 jaar genoeg vond.

Perfect

Fenna - rechts op de foto in de film Misfits - verheugt zich op alle kinderen die ze blij gaat maken. „Ik heb superveel zin in dit avontuur. Het is altijd een feestje om met kinderen een programma te mogen maken, want je weet nooit wat eruit komt. Dit past perfect bij mij, omdat mijn passie ligt bij zowel dans, zang, acteren als presenteren. Bij mijn vorige klussen als (musical)actrice waren dit allemaal losse disciplines. Mooi dat dit bij Zappelin allemaal samenkomt.”

Zappelin

Van 21 juli tot en met 5 augustus is Ramos elke zaterdag en zondag te zien in het Zappelin-programma De wereld van Zappelin (Avrotros). Van 17 september tot en met 12 oktober presenteert ze Zappelin go (Avrotros).

Meer over