"Ferri Somogyi voor de vierde keer terug in GTST"

Ferri Somogyi lijkt weer terug te keren in GTST. Zijn personage Rik de Jong zit in de gevangenis vanwege de parachutemoord, die Mike Brandt fataal werd.

Het lijkt erop dat Ferri Somogyi binnenkort opnieuw in de huid kruipt van zijn GTST-personage Rik de Jong. In een promotiefilmpje voor een nieuwe GTST-app is te zien dat Jef (Bartho Braat) een gevangenis bezoekt. Daar is de stem van Rik te horen. Rik zit vast sinds duidelijk werd dat hij verantwoordelijk is voor de dood van Mike Brandt.

Rik de Jong

Ferri Somogyi keert in 2016 weer terug in de soap, meldt televisiewebsite Zappen.blog.nl. De verhaallijn voor Rik de Jong is nog niet duidelijk, maar wel zou vaststaan dat hij weer veel scènes met Jef krijgt.

Vierde keer

In 2003 verliet Ferri na acht jaar GTST, omdat hij een carrière in Los Angeles wilde opbouwen. Zijn personage Rik ging met Anita, Rikki en Job in Nieuw-Zeeland wonen. Twee jaar later keerde hij voor de eerste keer terug, voor één aflevering. In 2007 verhuisde Ferri terug naar Nederland en daarmee kwam Rik voor de tweede keer terug naar Meerdijk, om er tot 2014 te blijven. De derde comeback was begin 2015 en nu lijkt het dus tijd voor een vierde terugkeer.

Bekijk hieronder de promo waarin Ferri te horen is:
 

Meer over:

Reageren