Ferry Doedens de laan uitgestuurd bij GTST

17 juli 2015 21:41 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn - RTL

Producent Endemol heeft Ferry Doedens ontslagen bij GTST. De acteur zou zijn afspraken niet nakomen waardoor opnames in de knel kwamen.

Ferry Doedens moet het wel heel bont gemaakt hebben, want er wordt zelden iemand ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. De enige andere was Jimmy Geduld die de laan uit werd gestuurd omdat hij vaak helemaal niet kwam. Dat was te wijten aan de cocaïneverslaving van de acteur.

Afspraken

Daan den Heeten van Endemol vertelde aan het AD waarom Ferry de zak heeft gekregen: „Hij is meerdere keren productionele afspraken niet nagekomen. Daardoor zijn de opnames van Goede Tijden Slechte Tijden in het gedrang gekomen. We hebben een enorm strak opnameschema en dan is het heel vervelend als afspraken niet worden nageleefd. Dat is reden voor ontslag.” Ferry zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

Reacties

Ferry Doedens speelde sinds 2009 de rol van Lucas Sanders. Volgens Den Heeten is Ferry in december voor het laatst te zien in GTST, of zijn personage het vertrek overleeft is nog niet bekend. Op Twitter zijn de reacties op het ontslag gemengd.

Meer over