Ferry Doedens en Aaf Brandt Corstius nieuwe namen Maestro

5 januari 2016 10:14 | amusement | Door Televizier

Soapie Ferry Doedens en columniste Aaf Brandt Cortius zijn vanaf 17 januari ook te zien in het muzikale tv-programma Maestro. 

Onder leiding van Frits Sissing gaan acht BN’ers leren dirigeren en strijden om de felbegeerde titel Maestro.

Leren dirigeren

Ferry nam vorige week nog afscheid bij GTST, maar heeft nu alweer een nieuwe tv-klus te pakken. Hij is positief gestemd tegen RTL Boulevard: ‘’Het lijkt me heel erg leuk en te gek om voor 60 man te staan en te gaan dirigeren. Bij Grease hebben we ook een dirigent en daar zit ik stiekem wel een beetje naar te kijken.“ Aaf laat doorschemeren dat ze verwacht dat het dirigeren ontzettend moeilijk is. ‘’Maar dat zeg ik ook om me alvast in te dekken.’’

Kandidaten

Inmiddels zijn er al een aantal namen bekend, naast Aaf en Ferry, gaan ook Patrick Stoof, René Froger, zangeres Leona Philippo en paralympisch sportster Marlou van Rhijn met het stokje zwaaien. Wie de laatste twee kandidaten zijn is nog onbekend. 

Aftrap Maestro

Maestro trapt op zondag 10 januari af met het BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcert. Hier zijn alle nieuwe Maestro-deelnemers aanwezig. Onder anderen Guus Meeuwis, Ilse DeLange en O’G3Ne zingen daar onder begeleiding van een groot symfonieorkest. Samen met Maestro-jurylid Dominic Seldis dirigeert Maestro-finalist 2014 Carlo Boszhard het orkest.

Maestro is vanaf 17 januari elke zondag om 20.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over