Naast OnlyFans

Ferry Doedens gaat weer acteren

24 april 2021 10:51 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
De acteerambitie van Ferry Doedens (30) is niet gestopt met zijn GTST-exit. Sterker nog, de acteur is ondanks zijn pikante carrièreuitstapje benaderd voor verschillende klussen. 

Acteerklussen die naast zijn OnlyFans-werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Socials, seks & centen 

Ferry Doedens was vrijdagavond in Beau om te praten over Socials, seks & centen. In deze documentaire die Ferry in samenwerking met omroep PowNed maakt, gaat de OnlyFans-ster op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van erotische social media. En dat levert confronterende en openhartige gesprekken vanuit Ferry op. 

Spijt van OnlyFans 

"In de documentaire zie je duidelijk dat ik het ook allemaal niet precies weet", vertelde Ferry bij Beau. "Hoe lang wil ik zo’n account op OnlyFans hebben, wil ik dit eigenlijk wel, ben ik iemand die past op OnlyFans, waarom doe ik dit?" De acteur begon zijn account uit paniek en vanuit geen financieel vooruitzicht. Als Beau hem vraagt of hij nu spijt heeft dat hij met OnlyFans is begonnen, antwoordt Ferry: "Soms wel, soms niet." Maar voorlopig blijft 'ie het doen: "Ik krijg er oprecht steeds meer lol in" en hij verdient er een "lekkere boterham" mee. 

Acteerklussen voor Ferry Doedens 

Maar schaadt zijn OnlyFans-account zijn verdere carrière dan niet, die hij er ook naast wil houden? Dat schijnt reuze mee te vallen. "Er komen hartstikke leuke dingen aan", verklapt Ferry. "Ik ben aan het zingen, ik ga ook gewoon weer acteren. Dat zijn ook allemaal hele positieve dingen." 

Wat voor acteerklussen dit precies worden, is nog niet duidelijk. Ferry is tot die tijd, naast op OnlyFans, vanaf 26 april te zien in Socials, seks & centen op NPO 3.

 

Meer over