Ferry Doedens in afkickkliniek

De drugsverslaafde Ferry Doedens zit al een maand in een afkickkliniek ergens in het buitenland. Volgens de soapie gaat het heel goed met hem.

Eerder zei Ferry Doedens dat hij op vakantie was in Bali, maar in RTL Boulevard bekende de acteur uit Goede Tijden Slechte Tijden dat hij al een maand in een afkickkliniek ziet. „Ik ben op de beste plek ter aarde, zodat dit nooit meer gaat gebeuren. Ik ben aan het leren van mijn fouten en kan niet wachten om de verbeterde versie van mezelf te laten zien.” Waar dat precies is, maakte Ferry niet bekend.

Wereldreis

Volgens Ferry krijgt hij de beste begeleiding die er is, traint hij veel en voelt hij zich inmiddels weer super. „Voor iedereen is het 28 dagen later, voor mij voelt het alsof ik een wereldreis maak.” Over een week of twee zal de 25-jarige acteur terugkomen in Nederland.

Ontslagen

Ferry Doedens werd vorige maand ontslagen bij GTST omdat hij vaak niet kwam opdagen, ook zijn manager brak met hem. Daarna gaf Ferry toe dat hij met een drugsprobleem kampt. Het is nog wel de bedoeling dat hij na zijn terugkeer nog een paar weken terugkeert bij GTST om de laatste scènes voor zijn personage Lucas op te nemen.


Meer over:

Reageren