Ferry Doedens in Expeditie Robinson 2014

1 augustus 2014 11:25 | amusement | Door Televizier

Het is eindelijk bekend wie er dit jaar aan Expeditie Robinson deelnemen. GTST-acteur Ferry Doedens is een van de kandidaten.

De opnames zijn afgerond en dus mogen de kandidaten na een periode van stilte eindelijk praten over hun deelname aan Expeditie Robinson. Nicolette Kluijver mocht als enige iets kwijt over de productie in de Filipijnen. De presentatrice liep tijdens de opnames een vervelende infectie op.

Expeditie Robinson

Ferry Doedens is de eerste die over het bijzondere survivalavontuur spreekt. "Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad", vertelt de acteur in RTL Boulevard. 

Acteurs

Expeditie Robinson heeft dit jaar een divers deelnemersveld. Als de kandidaten per beroepsgroep worden ingedeeld valt het op dat de meeste deelnemers over de nodige acteerervaring beschikken. Ferry Doedens, Anouk Maas, Lone van Roosendaal, Leo Alkemade, Loek Peters en Manuel Broekman waren tijdens de opnames op het afgelegen eiland te vinden. 

Rappers

Rappers Mr. Polska en Vieze Fur doen ook mee aan het programma. De taalkunstenaars zijn in de minderheid en dus moeten ze de harten van de overige deelnemers veroveren met manipulatieve raps. 

Modellen

De prachtige modellen Ancilla Tilia en Kay Nambiar zijn niet bang om op een paar korrels rijst te leven. Zij moeten hun oogverblindende uiterlijk in de strijd gooien om in de finale te geraken. 

Sporters

Lobke Berkhout doet als enige sporter mee aan Expeditie Robinson. De zeilster heeft natuurlijk geen last van watervrees. Dit kan in haar voordeel kan werken tijdens verschillende proeven. Dat sporters sterke kandidaten zijn beweest judoka Edith Bosch. Zij won het programma vorig jaar.

Zangeressen

Nachtegaaltjes Sabrina Starke, Krystl en Coosje Smid maken de kandidatenlijst compleet. 

Presentatie

Nicolette presenteert samen met Dennis Weening het vijftiende seizoen van Expeditie Robinson. 

De beroemde deelnemers schreeuwen het nieuws van de daken.

Meer over