Filemon in de ring met Ajouad in Filemon slaat door

3 mei 2017 10:39 | amusement | Door Televizier

© BNN

Ajouad el Miloudi is de tegenstander van Filemon Wesselink in het nieuwe BNN-programma Filemon slaat door. In het programma dringt de presentator door in de wereld van het steeds populairder wordende kickboksen.

De twee broekies nemen het tegen elkaar op in de ring van één van de grootste kickboksgala’s van Nederland. Filemon krijgt hulp van drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky en Ajouad wordt getraind door Ramzi Tamaditi, wereldkampioen tot 69 kilo.

 Praatjes

“Ik onderschat Filemon absoluut niet. Hij is een fanatieke sporter die mentaal enorm sterk is”, zegt Ajouad. “Als hij ergens voor gaat, gaat hij meer dan vol. Maar hij gaat het moeilijk krijgen. Ik ga straks niet voor de lol naar de ring; ik ga om te winnen, om te overwinnen! Ik ga voor KO in de eerste ronde.” Filemon laat de praatjes over aan zijn tegenstander. “Ik ken Ajouad als een zeer gedreven jongen. Dat ben ik zelf ook. Daarom wordt het sowieso een prachtig gevecht. Verder laat ik de woorden aan Ajouad, ik focus me op de daden.”

Uiterlijk

Vorig jaar liet Filemon zich in Filemon staat strak nog afbeulen om het lichaam van een hunk te krijgen. Mentaal en lichamelijk was hij helemaal kapot, maar het resultaat mocht er wezen.

Kracht en techniek

Nu gaat hij niet voor uiterlijk, maar voor kracht en techniek. Filemon wil zelf kickbokser worden en om de wereld van deze sport te begrijpen, spreekt hij met verschillende grootheden. Ook reist hij af naar Thailand waar het kickboksen zijn oorsprong vindt.

Het gevecht

Het gevecht tussen Filemon en Ajouad wordt gehouden op zaterdag 3 juni in Groningen. De volgende dag is de laatste aflevering van Filemon slaat door te zien bij BNN.

Filemon slaat door is vanaf 7 mei iedere zondag om 22.00 uur te zien bij BNN.

Meer over