Filemon Wesselink toch niet in de ring

26 mei 2017 14:57 | amusement | Door Televizier

© BNN

Filemon Wesselink gaat toch niet het gevecht aan met Ajouad El Miloudi voor zijn televisieprogramma Filemon Slaat Door. Omroep BNN meldt dat de presentator er “fysiek en mentaal doorheen zit door aanhoudende blessures en angst voor het gevecht”.

"Een halfjaar lang heb ik keihard getraind om in de ring een kickbokswedstrijd te vechten. In het begin ging het trainen goed totdat ik begon te sparren", aldus Filemon. "Vanaf toen kreeg ik blessure op blessure; vijf keer gekneusde ribben, een oor dat weken dicht zat en ik heb minstens een maand mank gelopen. Dit is me niet in de koude kleren gaan zitten."

Remy Bonjasky

De laatste aflevering van Filemon Slaat Door komt te vervallen door het terugtrekken uit de ring. Filemon liet zich overigens trainen door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky. Hij vindt het dan ook vervelend voor hem dat hij dit besluit moest nemen. “Ik vind dit erg spijtig voor Remy. Hij is een uitstekende kickbokser en trainer en heeft keihard gewerkt om van mij een kickbokser te maken. Hij beschikte met mij alleen niet over het allerbeste materiaal.”

Volgens RTL Boulevard was El Miloudi allerminst blij met het nieuws van Filemon.

Meer over