Film.nl moet hét zoekplatform voor films en series worden

1 februari 2017 17:02 | amusement | Door Televizier

© Film.nl

Het platform Film.nl is vanaf vandaag online. Met de app kunnen gebruikers snel, veilig en legaal films en series opzoeken.

Film.nl is een service die je helpt ontdekken waar je films en series kunt bekijken. Zo word je doorverwezen naar websites van Ziggo, Videoland, Bol.com en Netflix, waar je wel voor een film of serie betaalt. Het platform heeft zo te zien alleen maar voordelen. De app is gratis, heeft een gidsfunctie en op de app wordt niet geadverteerd. 

Campagne

De handige zoekmachine wordt gelanceerd met een grote campagne met de titel ‘Kijk niet zo moeilijk’. Acteurs Rutger Hauer, Barry Atsma, Monic Hendrickx, Robert de Hoog, Katja Schuurman, Sigrid ten Napel, Maryam Hassouni en Martijn Lakemeier werken mee. 

Samenwerking

Jaap Bruinen, directeur van Filmdistribeurs Nederland is de initiatiefnemer. Filmproducenten, omroepen en online aanbieders werken samen om Film.nl tot een groot succes te maken. Met de app hopen zij piraterij en downloaden tegen te gaan. Daarnaast wordt het aanbod voortdurend uitgebreid, dus er valt genoeg te zoeken.

 

Meer over