Hoe dan wel?

Finale The Voice Kids dit jaar zonder liveshow

23 april 2020 19:43 | amusement | Door Televizier

© RTL
Er is de afgelopen weken van alles geprobeerd, maar de finale van The Voice Kids wordt alsnog hard geraakt door de coronacrisis. Door alle maatregelen rondom het virus zal de show dit jaar in een andere vorm worden gegoten en bovendien niet live zijn.

Door de afleveringen in te korten en daarmee een langer seizoen te creëeren hoopten de makers van The Voice Kids de finale van het populaire zangwedstrijd over de coronacrisis heen te tillen. Het mocht niet baten. Door de verlenging van alle coronamaatregelen en daarmee het verbod op bijeenkomsten van meer dan 30 personen zal de finale van The Voice Kids er dit jaar totaal anders uitzien dan normaal.

Winnaar bij Beau

RTL Boulevard maakt donderdagavond bekend dat de finale dit jaar in ieder geval niet live is. De optredens van de finalisten worden eerder opgenomen en uitgezonden als finale. Wel kan er ondertussen gestemd worden op de finalisten. De winnaar wordt die avond bekend in de talkshow BEAU van Beau van Erven Dorens. Hij heeft op dat moment het late-night-stokje bij RTL4 weer overgenomen van Eva Jinek.

De finale van The Voice Kids is op 5 juni om 20:00 uur te zien bij RTL4.

Anouk

Of Anouk van de partij is, is nog altijd niet bekend. De zangers annex coach van The Voice Kids zit door de coronacrisis vast in Marokko. Ze kan niet naar huis vliegen en schrijft liedjes om te tijd te doden. Marco Borsato is in ieder geval niet van de partij. Hij laat de finale na een bewogen periode waarin hij gescheiden is van zijn vrouw Leontine en kampt(e) met een burn-out, aan zich voorbij gaan. Hij wordt vervangen door Ilse DeLange.

Meer over