De grote onthulling

Finale van Wie is de Mol? weer in bioscopen te zien

27 februari 2023 19:00 | amusement | Door Tessa Kok

© AVROTROS
Na wekenlange hints en theorieën over de Mol is het zaterdag 11 maart dan eindelijk zover: de ontknoping van Wie is de Mol? 2023. Net als in voorgaande jaren krijgen Molloten de kans om de ontmaskering op een groot bioscoopscherm te bekijken. Pathé maakte bekend dat de grote finale in 25 bioscopen te bewonderen is.

Wil je de ontmaskering graag op het witte doek zien en de allerlaatste aflevering vol spanning met andere Molloten kijken? Houd 11 maart dan maar vrij in je agenda. Liefhebbers van het AVROTROS-programma kunnen in Pathé filialen door heel het land terecht. De finale wordt uitgezonden in onder andere vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Tilburg. De kaartjes zijn al te koop en kosten €7,50 per stuk.

De grote finale

Tijdens de finale van het 23e seizoen krijgen fans van het programma dan eindelijk antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? Dan weten we wie het spel al die tijd heeft gesaboteerd en wie de winnaar en verliezer zijn. Er zijn nog vier kandidaten over: Soy Kroon, Daniël VerlaanRanomi Kromowidjojo en Jurre Geluk. Jurre wist in de afgelopen aflevering een vrijstelling te scoren, waardoor hij al verzekerd is van een plekje in de finale. Wie daarbij aansluiten, is nog even afwachten.

Paleis Soestdijk

AVROTROS maakte onlangs bekend dat de finale dit jaar live wordt uitgezonden vanuit de voortuin van Paleis Soestdijk in Baarn. Dat in tegenstelling tot voorgaande jaren, waar het Amsterdamse Vondelpark dé plek van de finale was. Door de grote belangstelling, de grotere locatie en het feit dat het centraler in het land ligt, is er dit jaar gekozen voor een nieuwe locatie. Rik van de Westelaken verzorgt de presentatie op deze bijzondere avond.

Voor wie liever gewoon voor de buis zit om de spannende laatste aflevering te kijken, is de finale op 11 maart om 20:30 uur op NPO1 te zien.

Meer over