Ben je erbij?

Finale Wie is de Mol? weer live vanuit Vondelpark

25 januari 2023 15:54 | amusement | Door Esther Hut

© AVROTROS

Drie jaar konden molloten niet live bij de finale van Wie is de Mol? zijn, maar daar komt verandering in. Avrotros meldt zojuist dat de finale weer live wordt uitgezonden én iedereen welkom is bij de onthulling.

En dat is natuurlijk goed nieuws, want normaal gesproken komen er honderden molloten af op de ontknoping.

WIDM finale

De datum om vast in je agenda te omcirkelen is zaterdag 11 maart. Dan krijgen we namelijk het antwoord op die ene vraag; Wie is de Mol? De finale van het 23e seizoen vindt dit jaar weer live plaats in het Vondelpark in Amsterdam.

De afgelopen drie jaar mocht er geen publiek aanwezig zijn tijdens de finale vanwege de coronamaatregelen. Vorig jaar was de onthulling van Everon Jackson Hooi bijvoorbeeld vanuit theater Rode Hoed in Amsterdam alleen voor genodigden.

Fandag

In tegenstelling tot eerdere jaren is er dit jaar geen fandag, meldt Avrotros. Maar om toch een beetje in de buurt te kunnen komen bij je favoriete kandidaat, kan je vanaf woensdag 1 maart wel golden tickets bemachtigen voor de live finale. Met het golden ticket krijg je de beste plaats tijdens de ontknoping, een fotomoment met de afvallers, een hapje & drankje én een cadeautje van de Mol.

Maar voor het zover is hebben we eerst nog aardig wat afleveringen te gaan gelukkig. Hier vind je alvast de beste hints en aanwijzingen om je een handje op weg te helpen.

Wie is de Mol? zie je elke zaterdagavond bij AVROTROS om 20:30 uur op NPO1.

Meer over