Finale Wie Is De Mol? wordt heus tv-evenement

11 december 2014 16:19 | amusement | Door Televizier

© Avrotros

Wie Is De Mol? krijgt in het nieuwe seizoen een finale waar menig Molloot tot nu toe alleen maar van kon dromen. Alle fans mogen aanwezig zijn bij de bekendmaking van De Mol!

Het vijftiende seizoen van Wie Is De Mol? start spectaculairder dan ooit tevoren, maar ook de finale wordt een unieke belevenis voor alle Molloten. Presentator Art Rooijakkers maakte tijdens de perspresentatie van Avrotros bekend dat de finale een bijzonder tv-evenement gaat worden.

Finale Wie Is De Mol?

Iedere Molloot mag aanwezig zijn bij de finale-aflevering van Wie Is De Mol?, die live wordt uitgezonden vanuit VondelCS in het Amsterdamse Vondelpark. De fans krijgen dus niet alleen een uniek kijkje achter de schermen, ze maken ook nog eens deel uit van het programma dat ze vaak al jaren volgen! Het is een echte once-in-a-lifetime experience, waar iedere Molloot bij aanwezig moet zijn. Wie weet betreedt De Mol het bordes van VondelCS wel.

Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg, Evelien Bosch, Pieter Derks, Chris Zegers, Carolina Dijkhuizen, Ajouad El Miloudi, Martine Sandifort, Viktor Brand en Margriet van der Linden nemen dit jaar deel aan Wie Is De Mol?

Meer over