Allemaal tegen Andries Tunru

Dit zijn de finalisten van De Slimste Mens seizoen 2021

16 januari 2021 08:28 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 2
De felbegeerde tickets voor de finaleweek zijn vergeven: De slimste mens is klaar voor de ontknoping van het winterseizoen 2020 - 2021. Maar wie doen er mee?

De hoogste regionnen van het klassement stonden al enige tijd vast door sterke scores van kandidaten als Andries Tunru, maar nu is definitief bekend in welke volgorde de beste Slimste mens-spelers van dit seizoen hun rentree maken.

Finalisten Slimste Mens

In de laatste reguliere aflevering namen Tijl Beckand en Mohammed Chahim het op tegen nieuwkomer Maik de Boer. De sterrenstylist kon de finaleweek al bijna ruiken, maar wist in de dagfinale te weinig om Tijl naar huis te sturen. Daarmee zijn Beckand en Chahim de twee spelers die doorstromen naar de eindstrijd. 

Gevarieerde strijd

Het belooft een spannende ontknoping te worden met gevarieerde spelers. De strijd begint maandag feestelijk met de rentree van Snollebollekes-leadzanger Rob Kemps. Dinsdag maakt presentator Frank Evenblij zijn comeback en na die aflevering is er gegarandeerd een stoeltje vrij voor de terugkeer van dj Caroline Brouwer. In de halve finale maakt Emma Wortelboer haar opwachting en een dag later ploft cabaretier Andries Tunru neer om zijn eer te verdedigen. 

Meer over