Foutje bedankt

RTL verklapt vroegtijdig finalisten Het Perfecte Plaatje

15 december 2020 15:16 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een uitglijder van jewelste bij de social media afdeling van RTL 4: voor het eerste deel van de finale van Het perfecte plaatje werd uitgezonden, waren de namen van de twee finalisten al gedeeld

Opmerkzame Facebookgebruikers keken vreemd op toen RTL een post deelde met de namen van de twee finalisten die doorgaan naar de slotfase van de fotowedstrijd.

Waddeneilanden

Presentator Tijl Beckand verraste kijkers vorige week door aan te kondigen dat in de halve finale niemand naar huis ging: zowel Janny van der Heijden, Bibi Breijman als Stefano Keizers mogen starten in de finale die dit jaar plaatsvindt op de Waddeneilanden. De finale bestaat uit twee afleveringen, aan het einde van het eerste deel vertrekt één van de drie BN'ers alsnog. Nu ligt dus al op straat wie het gaat worden.

Verwijderd

RTL handelde snel en poetste de blunder weg door de post in kwestie te verwijderen. Maar niets verdwijnt echt van internet zolang mensen weten hoe de screenshot-functie op hun computer of telefoon werkt. Zo is al vroegtijdig bekend wie door juryleden William Rutten en Cynthia Boll op de boot gezet wordt. 

Het perfecte plaatje is te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Meer over