Liveshows

Dit zijn alle finalisten van The Voice of Holland

4 maart 2021 15:25 | amusement | Door Televizier

In The Voice of Holland is het vanaf vrijdag tijd voor de liveshows. Deze acht kandidaten hebben het tot deze laatste ronde geschopt.

Team Anouk

Dani van Velthoven & Lucas van Roekel

Anouk gaat met twee mannen de liveshows in. Dani uit Purmerend en Lucas uit Veenendaal zijn de gelukkigen. Dani maakte indruk met zijn veelzijdigheid. Tijdens zijn auditie zong hij bijvoorbeeld in het Engels en het Arabisch. Lucas is een bekende van de show. Hij won in 2015 The Voice kids. Weet hij dit succes als volwassen zanger te evenaren?

Team Jan

Dim de Groot & Jasper Wever

Ook Jan Smit gaat met twee zangers op zoek naar een plek in de finale van zijn eerste seizoen The voice of Holland. Zijn eerste troef is de 20-jarige Dim die nu nog werkt als barista en schoonmaker, maar wil liever zanger zijn. De andere plek in team jan is voor Jasper. Jaspers werd veelbesproken omdat hij tijdens zijn laatste optreden zijn zenuwen niet in bedwang had en vals zong. Anouk greep daarop in en liet hem opnieuw beginnen. Redt hij het in de liveshows op eigen kracht?

Team Ali

Nienke Fitters & Alyssa van Ommeren

Een all-female team voor Ali B dit jaar. Zijn eerste pupil is Nienke, een stewardess uit Tilburg die zich het liefst waagt aan een stevige powerballad. Ali’s tweede vrouw is de pas 16 jaar oude Alyssa. Ondanks haar jonge leeftijd weet ze al wat ze wil worden: ontwerper van kunstorganen. Weet Ali de finale te halen met een van deze twee zangeressen?

Team Waylon 

Sem Rozendaal & Channah Hewitt 

Met Sem heeft Waylon iemand van zijn gading in zijn team. De dorpse Sem houdt van country, blues en rock ’n roll en schroomt niet dat uit te dragen in zijn kledingstijl. Teamgenoot Channah is van een heel ander kaliber. Ze is een musicalartiest pur sang en stond op haar vijfde al in een musical. Het dansen heeft ze door een blessure op moeten geven, maar daarom heeft ze meer dan ooit haar zinnen gezet op een leven als zangeres. 

Optreden Maan en Snelle 

Tijdens de eerste liveshow van The voice of Holland treden voormalig Voice-winnares Maan en zanger Snelle op. Het duo zingt komende vrijdag voor het eerst op televisie hun nieuwe single Blijven Slapen.

The Voice of Holland zie je elke vrijdag om 20:00 uur bij RTL 4

Meer over