Sergio is vervangen

Dit is de nieuwe maître van First Dates

31 januari 2022 15:31 | amusement | Door Esther Hut

© Annemieke van der Togt

Het is gelukt! Dating-programma First Dates heeft een vervanger gevonden voor Sergio Vyent, de maître van First Dates. Komend seizoen worden de gasten ontvangen door Denice Dest. Samen met barman Victor opent zij dit seizoen de plek waar singles uit het hele land op zoek gaat naar ware liefde.

First Dates

Gasten ontvangen en omgaan met verschillende mensen, is voor Denice gesneden koek. Jarenlang werkte ze als ‘door bitch’ in het Amsterdamse nachtleven, was ze host bij evenementen en stond ze op het podium als stand-up comedian. "Als maître wil ik ervoor zorgen dat geen ontmoeting hetzelfde is, want alleen dan ontstaan bijzondere momenten,” zegt Denice.

Sergio Vyent

Sergio Vyent is dit seizoen niet te zien, omdat hij samen met Jim Bakkum een theatertour over Frank Sinatra doet. Sergio is al sinds het eerste seizoen First Dates, sinds 2015, te zien. Hij en barman Victor zijn de gezichten van de datingshow geworden. Maar daar komt nu dus misschien definitief een eind aan. Of Sergio volgend seizoen terugkomt is nog niet bekend.

Het nieuwe seizoen van First Dates is vanaf maandag 7 februari om 19.25 uur te zien op NPO 3.

Benieuwd waarom en hoe Denice werd uitgekozen als nieuwe maître? BNNVARA heeft een driedelige online serie gemaakt over de zoektocht. In First Dates: wie wordt de nieuwe maître? wordt het castingsproces gevolgd. Van eerste gesprekken, tot screentesten en van casten tot de eerste draaidag. De eerste twee afleveringen zijn al te zien op npo3.nl/firstdates.

Meer over