Liefde is als...

First Dates-icoon Sergio krijgt liefdesoneliners ingefluisterd

11 februari 2021 09:28 | amusement | Door Jef Willemsen

© Annemleke van der Togt
Een opvallende onthulling van First dates-gastheer Sergio Vyent: zijn bekende liefdesspreuken zijn stuk voor stuk ingefluisterd door de eindredactie van het datingprogramma.

In een interview met de VARA geeft maître Sergio een kijkje in de keuken van het populaire liefdesprogramma. De opnames blijken vooral keihard productiewerk.

Lopende band

Iedere aflevering deelt de breedgrijnzende Sergio met zijn diepdonkere stem pareltjes van oneliners over de liefde als 'geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen' en 'liefde is als een spannend boek: iedereen hoopt op een happy end'. Deze mierzoete wijsheden worden niet per aflevering opgenomen en al helemaal niet door hem verzonnen. Het is praktisch lopende band werk.

Ruk

Sergio onthult: "Met Sigrid, een van de eindredacteuren, spreek ik in één ruk tachtig afleveringen in. Of eigenlijk 120, want dan hebben ze nog wat te kiezen. Zij zit voor me en vuurt ze op me af, ik herhaal wat ze zegt. En ik weet het, sommige zijn heel cheesy, maar ik krijg heel veel berichten van mensen die de quotes fijn vinden en er ook echt iets aan hebben."

Meer over