Over de oceaan

'Floortje Dessing is bezig met een nieuw reisprogramma'

20 februari 2024 13:18 | amusement | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen
Presentatrice Floortje Dessing is bezig met het maken van een nieuw reisprogramma. Dat vertelt mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp vandaag in haar podcast Tina's TV Update.

Nieuw reisprogramma

Nijkamp bracht vanochtend het laatste medianieuws naar buiten. Daarin deelde ze meer over het volgende project van presentatrice Floortje Dessing. ''Floortje Dessing is bezig met een nieuw programma, een reisprogramma opnieuw. Dat gaat over de oceaan. Zij gaat daar heel veel voor op reis'', verklapt Tina in haar podcast.

Tina denkt dat het nieuwe project van Floortje wel invloed heeft op haar andere populaire reisprogramma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. ''Dat betekent denk ik wel dat er voorlopig een einde komt aan Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Want ik neem aan dat dit al haar tijd zal opslokken'', aldus Nijkamp.

Volgens Tina is het nieuwe reisprogramma van Floortje Dessing vanaf dit najaar te zien bij BNNVARA op NPO 1. 

Tina's TV Update

Onlangs lanceerde Tina Nijkamp haar eigen podcast genaamd Tina's TV Update. In deze podcast brengt ze haar luisteraars iedere werkdag op de hoogte van de kijkcijfers en het laatste medianieuws en geeft ze de beste kijktips.

Meer over