Floortje Dessing maakt tv-comeback in Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

26 november 2014 11:15 | amusement | Door Televizier

© BNN

Floortje Dessing keert na maandenlange afwezigheid terug op de Nederlandse televisie in het BNN-VARA-programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld.

Floortje Dessing werd tijdens de opnames van 3 Op Reis in Iran getroffen door een virus en een lichte vorm van hersenvliesontsteking. De presentatrice lag maandenlang in het ziekenhuis, maar in januari verschijnt ze eindelijk weer op televisie.

Floortje Dessing

BNN-VARA start 1 januari met een nieuw seizoen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. In tegenstelling tot de voorgaande reeks bestaat het programma in 2015 niet uit acht, maar uit slechts vier afleveringen.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld 

Floortje Dessing ontmoet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld een zeer bijzonder Argentijns stel. De tortelduifjes reizen al veertien jaar met vier kinderen de wereld rond in een bolide uit 1928. Tevens bezoekt ze een gezin dat op het schotse eiland Canna woont. Dit lijkt niet heel bijzonder, tot je hoort dat het eiland slechts zestien inwoners telt.

Ook Katja Römer-Schuurman start binnenkort met haar eigen programma.

Meer over