Auwch...

Fout Maar Goud levert flink wat kijkers in

9 september 2022 14:55 | amusement | Door Marjolein Vos

© William Rutten

Normaal is het een goed teken als kijkcijfers in de lift zitten... Maar niet als de lift naar beneden gaat. Het gloednieuwe programma Fout Maar Goud met Chantal Janzen, Gerard Joling en Marieke Elsinga zakt van 815 duizend mensen die keken naar de eerste aflevering van vorige week, naar nog maar 535 duizend mensen die gisteren op RTL4 afstemden.

Misschien had het te maken met het overlijden van Queen Elizabeth en waren de tv-kijkers daarom in een minder jolige stemming voor dit programma. Want een gezellige boel was het zeker met Fred van Leer en Geraldine Kemper op bezoek. 

Guilty Pleasure

Fout Maar Goud draait om guilty pleasures waarbij allerlei spelletjes zijn bedacht. Chantal Janzen presenteert het geheel. Ieder team onder leiding van Gerard Joling en Marieke Elsinga heeft wekelijks een mystery guest. Spelers moeten de identiteit van hun onbekende tegenstander zien te achterhalen en verdienen tijdens de rondes aanwijzingen. En als we Twitter erbij pakken, lijkt het een gevalletje love it or hate it te zijn.

Het is de vraag of het volgende week beter gaat aangezien het programma ook tegenover Beste Zangers staat waar wel meer dan 1 miljoen mensen naar keken. 

Meer over