Fox organiseert talentenjacht voor popgroep

Omdat je nooit genoeg talentenjachten kunt hebben, organiseert Fox in samenwerking met de Vlaamse zender VTM een talentenjacht om de nieuwe Doe Maar te vinden.

Op www.foxtv.nl is vanaf vandaag de inschrijving voor de audities geopend voor mannelijke deelnemers van minimaal 18 jaar oud voor een Nederlandstalige popgroep. Hoe de show heet, wie het presenteert en welke deskundige jury er achter de tafels plaats zal nemen wordt later bekend. De talentenjacht komt begin 2017 op tv. Maar liefhebbers kunnen zich nu al opgeven.

Popsensatie

De kandidaten moeten in een reeks audities en liveshows de kijkers en jury moeten overtuigen van hun kwaliteiten. Tijdens de laatste show wordt duidelijk wie er tot de favorieten behoren en welke combinatie van talent tot de beste popgroep leidt. Zo wordt er een nieuwe groep samengesteld die alles in huis heeft om de nieuwe Nederlandstalige popsensatie van Nederland en Vlaanderen te worden. Of het uiteindelijk een duo, trio of kwartet wordt, zal afhangen van het ontdekte talent en de best mogelijke combinaties daarvan.

The Next boyband

Die popsensatie zal moeten om aandacht moeten wedijveren met de boyband die uit The next boy/girlband komt. Het verschil is wel dat de popgroep van deze nieuwe Fox-groep Nederlandstalig is.

Reageren